Cafeneaua IMO

Vino si tu!

Te invitam sa participi la una din intalnirele periodice ale Cafenelei IMO, evenimentele Minti T-Estate Real, unde vom discuta pe larg despre trenduri si tendinte pentru viitorul pietei imobiliare, posibilitatile de dezvoltare a afacerilor in domeniul imobiliar, stituatia pietei imobiliare actuale locale, regionale sau nationale si cum putem sa imbunatatim rezultatele actuale.

Scopul acestor intalniri este de a ne ajuta sa intelegem mai bine situatia curenta, de a identifica modalitati de solutionare a diverselor obstacole intalnite in piata, si de a descoperi noi strategii de dezvoltare a pietei imobiliare si a afacerilor in acest domeniu.

Discutii libere

Exprima-ti parerea si pune intrebari

Trenduri

Fii la curent cu noutatile imobiliare

Solutii

Gasim solutii la problemele actuale

Doresti sa fii invitat la urmatoarea intalnire a Cafenelei IMO?

Pentru a fi parte dintre cei invitati la acest eveniment te rugam sa completezi acest formular sau ne poti contacta de Luni pana Vineri de la 8.30 la 17.30 la numarul de telefon 0756 295 868, prin e-mail la adresa contact@gabrian-imobiliare.ro , sau ne poti face o vizita la birou, ne gasesti in Oradea pe str. Moldovei nr. 5. Alege cea mai buna solutie pentru tine si nu rata urmatorul eveniment: Cafeneaua IMO Minti T-Estate Real.

Compara

Introdu cuvântul cheie